Безбедносно-информативна агенцијаSecurity Information Agency

ДЕЛОКРУГ РАДА

БИА је цивилна, национална служба безбедности и део је јединственог безбедносно-обавештајног система Републике Србије. Основни задаци БИА су заштита безбедности Републике Србије, откривање и спречавање делатности усмерених на подривање или рушење Уставом утврђеног поретка Републике Србије, истраживање, прикупљање, обрада и процена безбедносно-обавештајних података и сазнања од значаја за безбедност Републике Србије и информисање надлежних државних органа о тим подацима, као и обављање и других послова одређених Законом о БИА.

МЕДИЈСКИ МАТЕРИЈАЛ


 Безбедносно-информативна агенција са великим задовољством позива представнике медија на "Свечану академију поводом обележавања 119. годишњице од оснивања Одељења за поверљиве полицијске послове и 16 година од оснивања Безбедносно-информативне агенције".

 Свечана академија одржаће се у среду, 17. октобра 2018. године, са почетком у 14:00 часова, у свечаној дворани Безбедносно-информативне агенције (ул. Краљице Ане бб, Београд).

 Позивамо све заинтересоване медије да своје екипе акредитују и попуњен захтев за акредитацију пошаљу на мејл адресу mediji@bia.gov.rs најкасније до уторка 16. октобра у 14:00 часова.

 Преузимање акредитација вршиће се у среду 17. октобра у периоду од 10:00 до 13:30 часова на улазу у Безбедносно-информативну агенцију (капија 1) искључиво уз лични идентификациони документ (лична карта или пасош).

 Такође, молимо акредитоване медије да своје екипе упуте на место догађаја најкасније до среде 17. октобра у 13:30 часова, ради неопходних припрема.

 Медији који из објективних разлога буду спречени да се акредитују у горенаведеном термину моћи ће уз лични идентификациони документ да се акредитују на улазу у Безбедносно-информативну агенцију.

 Након завршетка Свечане академије за представнике медија биће приређен коктел.

 Позивамо Вас да испратите овај догађај.


Преузмите захтев за акредитацију